Er du ny? Tilmeld Har du en konto?

Par søger ekstra Herre

Jeg er en voksen kvinde. Der er gift og har været det i mange år. Gennem årene har min mand og jeg flirtet lidt på hjemmebanen med det sorte univers. De sidste par år er det blevet en større integreret del af vores samliv. Min mand er nok den der har været mest udfarende og nu har jeg udviklet mig kraftigt her på det sidste. Indtil nu har SM været noget vi har dyrket internt og uden andre involverede.
Jeg er efterhåndenblevet mere og mere tændt og nyder at være Min Herres underdanige slavetøs. At leve mig ind i hans tankegang, og få lov til at please ham i hans ønsker. Når jeg ikke helt har formået at tilfredsstille hans ønsker – er det både smertefuldt og en nydelse at blive sat på plads med smæk med hånden eller en pisk. Andre scenarier kan være at blive bundet og få brysterne lagt i reb og knob, så de strutter lige ud og bliver ekstremt modtagelige for berøring, slag, klemmer og kys.
At få lov til at sutte pik tænder mig også, og ifølge min Herre er jeg god til det.(Jeg tager gerne spermen i munden, men har svært ved at sluge)
Jeg har en fantasi, hvor jeg bliver taget af to mænd/Herrer. Og hvor dagsordenen er at adlyde og blive opdraget, så jeg kan hengive mig totalt til Min Herre/Herrers ønsker. Vi har ind imellem ladet denne fantasi indgå, som en del af et rollespil. Uden at det er sket i virkeligheden.
Men da min udvikling som slavetøs nu er nået et punkt, hvor der kan ske mere. Har min Herre bedt mig skrive en profil herinde og søge en ekstra Herre, som kan være interesseret i at få vist mig som slavinde frem af min herre, og hvor I i fællesskab kan udvikle videre sammen.
Jeg forventer af en ekstra Herre, at vedkommende har humor, er empatisk og udviser respekt over for mig i min rolle som den underkastede. Jeg skal have tillid til at vi alle kan følge med i legen og for så stor nydelse ud af det, som muligt.
Jeg har som sagt aldrig haft andre involveret i dette. Og er af natur genert i starten. Men er villig til at prøve at bringe min fantasi ud af skabet. Det er derfor vigtigt at vi tager det skridt for skridt.
Har dette vakt din interesse, vil det foregå på den måde, at du vil blive kontaktet af min Herre. Og I vil gennem en eller flere samtaler få afklaret om de ønsker vi, hver især har til et sådan forhold er befordrende for at vi gør alvor af det.

Et møde kunne foregå hjemme hos os, hvor min Herre ville bringe dig med hjem. Og hvor jeg vil stå klar i udfordrende påklædning til at servicere jer. Og være klar til at adlyde jeres mindste vink.

Tanken alene gør mig våd og liderlig, så hvad ville der ikke kunne ske i virkeligheden

Sidste besøg: Kun synlig for medlemmer!

Tilmeld dig 100% gratis og kom i kontakt med singler

Tilmeld dig gratis i dag

Udseende

EtnicitetKaukasisk / Hvid
KropsbygningEt par ekstra kilo
Højde175 cm
ØjenfarveBlå
HårfarveGrå
HårlængdeSkulderlængde
Bedste trækØjne
KropsudsmykningIngen
SundhedIngen specielle sundhedsforhold
BH-størrelse38 / 85
SkålstørrelseD

Situation

Har børnBørn bor ikke sammen med mig
Ønsker børnNej
RådighedDiskret
Har bilJa

Uddannelse

UddannelseAndet
SpecialeLærer/uddannelse
BeskæftigelsesstatusFuldtid

BDSM præferencer

Jeg tænder påEn kombination af alt, Sadisme / Masochisme (S, Bondage / Disciplin (B, Dominans / Underkastelse (D
Min rolle er:Underdanig
Jeg søgerEn herre
Jeg er aktivKun når jeg kan
NiveauØvet
Jeg kan lideBondage, Cupping, Spanking, Ophængning, Pisk

Seksuelle aktiviteter

Jeg har sex:Et par gange om ugen
Sex erTænker på det konstant

Seksuelle interesser

Oral sex erDet er sådan jeg bliver tændt
Analsex erFedt med den rigtige partner
SexlegetøjButt plugs/probes, Klitoris stimulator, Dildoer/Vibratore, Vibrerende æg